Min ramslöksmajo
Vårkänslorna spirar lika mycket som den vilda ”vitlöken” i våra skogar här i Skåne – ramslöken är här! Ramslöken är
Vårkänslorna spirar lika mycket som den vilda ”vitlöken” i våra skogar här i Skåne – ramslöken är här! Ramslöken är
Gin och tonic i all ära … men gin och lime + sill! Detta är en cool, syrlig, lite farlig
Nu är det snart påsk och för mig är det viktigt att lammet har fått gå ute under sommaren och
Gravad lax är en riktig klassiker och enkel att göra själv. Du behöver bara lite tid… laxen bör frysas i
Här kommer min nordiska variant på nachos. Jag kör med spröda lättsaltade potatischips utan tillsatt extrasmak och vill du göra
Jag kan inte leva utan inlagd sill. Hade nog tagit med en burk brantevikssill till den där öde ön. Det
Jag älskar att lägga in sill och i år provade jag den här! Lingonen har mycket syra och beska så
Finns det något mer klassiskt än köttbullar? Med potatismos och rårörda lingon. Man kan göra dem precis som man vill
Rödbetan slutar aldrig att förvåna. Jag älskar den. Jordig, söt och himmelskt god på alla vis. Här som huvudrollen i
Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.
Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.