Pernilla Elmquist logo

Vi vann Selmapriset 2022!

Hej på er allihopa!

Vilken fantastisk nyhet vi fick idag!
När pandemin slog till och allt ställdes in för Nordic Street Food och vår food truck och vi dessutom blev av med vårt hyreskontrakt på Lokstallarna, där vi hade vårt kök, vår bar och vår business, satte jag mig ner och reflekterade.

Som journalist och aspirerande författare, skrev jag boken The Nordic Street Food Story & Kokbok och idag fick vi reda på att vi vinner Selmapriset 2022!

Priset delas ut av Vulkanmedia och kallas (enligt Wikipedia) lillasyster till Augustpriset och ges till Sveriges bästa egenutgivna bok. I år blev det vår fina bok och jag kan inte vara mer stolt.

Boken höll vårt varumärke vid liv under pandemin och via Kickstarter och stort support av vänner, bekanta och följare fick vi den gjord. Stort tack till alla er som stöttat oss i produktionen!

BESTÄLL BOKEN HÄR och få ett signerat exemplar. Den finns också på näthandeln i begränsad upplaga.

Nu firar vi!
Stor kram

Pernilla

 

Relaterad artiklar

Pavlova!

Anna Pavlova var en rysk ballerina som dansade sig jorden runt på 20-talet. När hon turnerade i Australien (eller var

Läs mer

Min ramslöksmajo

Vårkänslorna spirar lika mycket som den vilda ”vitlöken” i våra skogar här i Skåne – ramslöken är här! Ramslöken är

Läs mer

Påskägg!

Glad påsk på er! Här kommer riktigt krydd/smör/ägg/grädd-stinna påskägg. Med smak av kryddpeppar blir det lite kroppkake-feeling på fyllningen vilket

Läs mer
Pernilla Elmquist

Pernilla Elmquist

Mitt nordiska kök

Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.

Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.

Pernilla Elmquist

Mina favoriter
Köp vår bok
Upptäck