Lammstek på ben
Nu är det snart påsk och för mig är det viktigt att lammet har fått gå ute under sommaren och
Nu är det snart påsk och för mig är det viktigt att lammet har fått gå ute under sommaren och
Skånsk äggakaka är en riktig favorit. En variant på fläskpannkakan och kolbulle som kräver mycket kärlek och lite trix med
När vi skulle hälsa på min mormor i Eskilstuna, önskade jag mig kroppkakor varje gång! Oftast lagade hon det till
Detta var min entré in i matvärlden. Jag serverade Biff á la Lindström på min uttagning till Sveriges Mästerkock. (jag
Finns det något mer klassiskt än köttbullar? Med potatismos och rårörda lingon. Man kan göra dem precis som man vill
Jag minns min mormor Ellen när hon stod i köket på den hemvävda trasmattan och rörde i grytorna i Eskilstuna.
I somras fick jag ett telefonsamtal från min gode vän Albin. Han och hans familj bor på landet i Skåne,
Det är mitt i vintern och som ni vet är det magert med nordiska råvaror i säsong just nu. Man
Visst är det magiskt att kunnaI “svänga” ihop något gott a la Kajsa Varg av det som finns hemma. Men
Dragen gris, ”pulled pork”, är hur hett som helst just nu. Nästan så det börjar bli en överdos av det
Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.
Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.