Jag kan inte leva utan inlagd sill. Hade nog tagit med en burk brantevikssill till den där öde ön. Det
Jag älskar att lägga in sill och i år provade jag den här! Lingonen har mycket syra och beska så
Finns det något mer klassiskt än köttbullar? Med potatismos och rårörda lingon. Man kan göra dem precis som man vill
Rödbetan slutar aldrig att förvåna. Jag älskar den. Jordig, söt och himmelskt god på alla vis. Här som huvudrollen i
Vad vore julen utan sill? Och vad vore julen utan en ny sill? Det är en av mina favoritdagar på
Jag är ju en “klar-sill-fantast”, alltså inte ofta krämiga sillar i mina sillburkar, men i år frågade jag min sambo
Var jag har tagit vägen…? Well…om nu någon frågar och undrar, så “råkade” vi gå och vinna SM guld med vår
I somras fick jag ett telefonsamtal från min gode vän Albin. Han och hans familj bor på landet i Skåne,
Visst är det gott med krämiga sillar, roliga smaker som lakrits och saffran, men inget slår en löksill. Jag brukar
Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.
Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.