En elegant regnbåge
Jag är nyförälskad. I gravad regnbåge eller röding. Dessa eleganta laxfiskar blir något annat än att grava kusinen från landet
Jag är nyförälskad. I gravad regnbåge eller röding. Dessa eleganta laxfiskar blir något annat än att grava kusinen från landet
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Levande. För det är
Sillbordet är som jag sagt så många gånger förr, det viktigaste på mitt julbord och en klassisk inlagd sill är
Julskinkan är kung på julbordet och under alla år har jag gjort den på samma sätt som min mamma alltid
Inget julbord utan kryddpeppriga köttbullar och i år har jag upptäckt smaksättning med ansjovis! Insåg, när jag stod här i
Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör
I morgon är det midsommar! Härligt! Och idag strålar solen vid stugan. I morgon ska det regna, men det är
Jag är en sillälskare av stora mått. Skulle bara kunna frossa i sillinläggningar på påskbordet, midsommarbuffén och julafton och mina
I går (2011) korades vinnaren av Västsveriges godaste julsill på Mannerströms saluhall i Göteborg. I juryn – Leif Mannerström. Mr
Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.
Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.