Lamm, kål och lök – Årets rätt 2015
Det är mitt i vintern och som ni vet är det magert med nordiska råvaror i säsong just nu. Man
Det är mitt i vintern och som ni vet är det magert med nordiska råvaror i säsong just nu. Man
Nu är det snart jul igen och jag måste ju lägg in min julsill. I år har jag jobbat väldigt
Påsken på väg och den årliga påsksillen måste ju bara läggas in. Som ni kanske vet är jag en stor
Köttbullarna har sin givna plats på julbordet. Ett måste i mitt nordiska kök, och jag kryddar gärna upp dem med
Trodde ni att jag lagt in färdigt för i år…? Nähädå! Nu är det snart jul och visst har jag
Årets julsill….Jag måste lägga in en sill varje år och i år är jag ute i god tid. Men vad….?
Plötslig är dagen där – ditt första barn tar studenten! Vad hände? Så känner nog de flesta föräldrar när man
Idag är det Sveriges nationaldag och solen strålar över oss här i stugan. Klarblå himmel och stilla på sjön och
Våren har låtit vänta på sig och många väntar otåligt på att få ta ut grillen. Jag tog fram grillen
I påskas gav jag mig av till en lammgård i Kåseberga för att köpa lamm direkt från gården. Det blev en
Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.
Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.