Pilgrimsmussla, rödbeta & senap
Höst och betor hör i hop. Även skaldjur är som bäst när det börjar bli kyligare i naturen och att
Höst och betor hör i hop. Även skaldjur är som bäst när det börjar bli kyligare i naturen och att
Visst är det gott med krämiga sillar, roliga smaker som lakrits och saffran, men inget slår en löksill. Jag brukar
Visst är det magiskt att kunnaI “svänga” ihop något gott a la Kajsa Varg av det som finns hemma. Men
Årets julsill….Jag måste lägga in en sill varje år och i år är jag ute i god tid. Men vad….?
Streetfood är hett just nu och framför allt pratas det om Nordic Streetfood. Alltså mat som man kan köpa “på
Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör
Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.
Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.