Effektiva julköttbullar
Köttbullarna har sin givna plats på julbordet. Ett måste i mitt nordiska kök, och jag kryddar gärna upp dem med
Köttbullarna har sin givna plats på julbordet. Ett måste i mitt nordiska kök, och jag kryddar gärna upp dem med
Min morfar Oskar var en mysig gubbe som ibland tog sig en hutt för mycket, men som hade ett hjärta
För ett par veckor sedan jag fick ett mail med en inbjudan till en matbloggstävling. Jag gillar ju utmaningar som
Kååååldolmar….så sa Pippi på rymmen när hon stod utanför fönstret till en restaurang, utfattig och hungrig. Och jag utbrister med
Ibland bara längtar man efter något riktigt enkelt, gott och klassiskt. I veckan, visade det sig att jag och min
Sakta börjar naturen omkring stugan klä sig i höstfärger och jag måste säga att jag älskar den här tiden. Otvungen
Plötslig är dagen där – ditt första barn tar studenten! Vad hände? Så känner nog de flesta föräldrar när man
I påskas gav jag mig av till en lammgård i Kåseberga för att köpa lamm direkt från gården. Det blev en
Streetfood är hett just nu och framför allt pratas det om Nordic Streetfood. Alltså mat som man kan köpa “på
Jag har aldrig tillagat oxsvans förut. Vet inte om det har varit att själva kötdelen är precis vad den säger
Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.
Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.