Årets sill 2019
Vad vore julen utan sill? Och vad vore julen utan en ny sill? Det är en av mina favoritdagar på
Vad vore julen utan sill? Och vad vore julen utan en ny sill? Det är en av mina favoritdagar på
Våren har låtit vänta på sig och många väntar otåligt på att få ta ut grillen. Jag tog fram grillen
Förra veckan, var vår sista semestervecka och hög tid att skörda från våra pallkragar. De har börjat bli lite “lurviga”
Häromdagen befann jag mig i stugan med en solnedgång, en stor majskyckling och perfekt grillväder! Jag funderade på en beer
Jag associerar ofta linser till 70-talets kollektiva vegogrytor. Fotriktigt, sönderkokt och lite träigt och det har aldrig varit mycket plats
Kyckling är en enormt användbar råvara. Men den ska vara färsk och gärna ekologisk. Fryst kyckling har jag lagt helt
Jag är en matinspiratör, efter min medverkan i Sveriges Mästerkock 2011, jobbar jag idag på heltid som matkreatör, matskribent och kock.
Jag utforskar ständigt det nordiska köket och hämtar inspiration från skogen, sjön och omgivningarna runt min stuga, men också från resor, restauranger, matmässor och matprofiler i och utanför Sverige.