Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Vi är Sveriges Bästa Food Truck 2016! | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Vi är Sveriges Bästa Food Truck 2016!

Print Friendly, PDF & Email

Helt otroligt! Vi har Sveriges Bästa foodtruck 2016! SM-GULD!
I onsdags rullade jag och Jens och vår foodtruck, Nordic Street Food, upp till Älvsjömässan och GastroNord & Vinordic för att tävla i SM i Foodtrucks.

Tillsammans med 24 andra truckar från hela Sverige, samlades vi utanför Älvsjömässan och gjorde upp om titeln “Sveriges Bästa Food truck”. Vi bedömdes  utifrån smak, utseende, prisvärdhet, hygien samt kvalitén på råvarorna.

Och vi vann!!!

Jag är så glad och stolt att efter tre år, och en gigantisk kamp och en lång resa som varit upp och ner, hit och dit, glädje och sorg, så tog vi hem SM-titeln och guldmedaljen!

Juryn 2016 utgjordes av Fredrik Eriksson, krögare på Långbro värdshus och ordförande för juryn i Årets Kock, Maria Rankka, vd Stockholms Handelskammare, Maria Stridh, vd Mässrestauranger, Ulla Karlström, redaktionschef på Allt om Mat och Jens Linder, journalist och kokboksförfattare.matskribent

Att Fredrik Eriksson, var med och bestämde…DET var ett sådant erkännande för mig och min mat att jag blev alldeles snurrig av lycka. Tänk vilken resa som började med Sveriges Mästerkock 2011!

Med min sparrisklämma, på årets första skörd av Österlensparris, med en hemmagjord ramslöksmajo på Bokeslundsgårdens ägg, min syrliga vitkål och den salta Vesterhavsosten på tunnbröd från Jämtlands tunnbrödsbageri, slog vi de andra truckarna på fingrarna och vann.

Motiveringen löd: Motivering:
Med fingertoppskänsla för säsong, lokala råvaror och enkel uppfinningsrikedom presenteras den läckra rätten med fräschör och elegans.

Vi är fortfarande segerrusiga och försöker ta in det som hände och jag är så GLAD och STOLT över vårt fina Nordic Street Food!

Jag vill också tack foodtruckpionjären Fredrik som driver Freds Foodtruck för all hjälp med det mesta under vår Stockhomsvistelse! Hade inte du startat…hade inte vi startat:)

Följ oss här om ni vill veta vad som händer och vill ni boka oss så maila på event@nordicstreetfood.com.

Kram på er!
Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.