Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Vill du nominera Mitt Nordiska Kök till Matbloggpriset 2013? | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Vill du nominera Mitt Nordiska Kök till Matbloggpriset 2013?

Print Friendly, PDF & Email

Hej alla glada matälskare!

Nu är det dax att nominera till Årets Matbloggpris 2013.

Att vara matbloggare innebär en stor portion kärlek till matlagning, mycket tid vid grytorna, bakom kameran, i affären och en gnutta galenskap.

Jag matbloggar för jag kan inte låta bli. Jag ÄLSKAR att laga mat, att inspireras av råvaror, producenter, matupplevelser, restaurangbesök, möten, andra matbloggare…ja, jag lever och andas mat.

Jag är journalist i grunden och har alltid älskat att skriva, så matbloggandet blev en naturlig väg för mig när jag började min matresa i Sveriges Mästerkock 2011.

Min nordiska matresa har precis börjat. Jag vet idag vad jag vill med min matlagning och det är att utforska det nordiska köket – traditioner och nytänk. Att pussla ihop de nordiska råvaror vi har i säsong och skapa både nytt, traditionellt och klassiskt.

Jag går igång lika mycket på mormors kroppkakor som på Nomas fermenterade ärtor och min nyfikenhet på den nordiska maten ger mig fantastiska upplevelser.

Jag har även börjat översätta min blogg till engelska, My Scandinavian food, för att nå ut till andra delar av världen med den nordiska maten, och i år startade jag även upp Nordic Street Food – gatumat lagad från grunden på lokala råvaror i säsong.

Mitt Nordiska kök är där jag trivs bäst. Det är där jag känner att jag lever, utvecklas och växer som människa.

Gillar du Mitt Nordiska Kök så gå in och rösta på Matbloggpriset 2013. Jag skulle bli varm i hjärtat av ditt stöd och det skulle ge mig möjlighet att fortsätta min resa och förhoppningsvis inspirera fler att laga och äta Nordisk mat!

Rösta på Mitt Nordiska Kök  www.pernillaelmquist.se

RÖSTA HÄR!

 

Hejhej
Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

Martin
Reply

Röstat! Lycka till!

Pernilla Elmquist
Reply

Tack tack! Pernilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.