Hej alla matglada läsare!

Nu öppnar nomineringarna till Matbloggpriset 2012! Jag skulle bli toppenglad om ni som följer mig och gillar min matlagning går in och nominera ”Mästerkock i mitt eget kök – www.pernillaelmquist.se.”

Det går att nominera fram till den 13 augusti och jag  hoppas att min blogg inspirerar er till att bli mästerkockar i ert eget kök och att ni vill fortsätta hänga med på min matresa.

I höst kommer att ske några förbättringar på bloggen och jag kommer laga ännu mer mat. Jag kommer rikta in mig mer på det som växer och lever runt min stugknut. Nordisk mat med en och annan utflykt i det okända. Och jag kommer fortsätta utmana mig i köket och leta inspiration på resor och möten med spännande och passionerade matmänniskor.

Hoppas ni hänger med ett tag till, tipsar mig  och kommenterar mina inlägg så är jag säker på att vi får en riktigt rolig, kulinarisk resa framöver!

Nominera här  MATBLOGGPRISET 2012.

Kram Kram
Pernilla