Hej på er!

Nu är det bara en vecka kvar till jul! Riktigt roligt att se hur många nya besökare som tittar in på min blogg och söker efter goda julrecept. Vill du ha några utav mina extra goda favoriter på julbordet, så titta i senaste dubbelnumret av Allers (n 51-52).

Där bjuder jag på smått och gott som Mammas Köttbullar, confiterad fläsksida med katrinplommonglaze och stekta äpplen, lök och apelsinsill, Farmor Wretmans anjovis, Reislingsyrad lax, min julskionka, marsipangodis och bär och marängglass. Recepten kommer komma här på bloggen framöver.

Vill du veta hur jag lägger in sill hittar du det tittar du in här SÅ HÄR LÄGGER JAG IN SILL.

Andra SILLRECEPT hittar du här. Jag är ju tokig i sill och nu ska jag ta tag i årets julsillar och skapa nya smaker i köket. Min utmaning idag blir att kombinera sill och dryck, och ja man kan dricka vin till sill….måste bara prova mig fram. Hoppas nu ni lägger in riktigt mycket sill i år och våga experimentera! Hör gärna av er med egna sillrecept och roliga smakkombinationer att inspireras av!

Hej hej
Pernilla