På torsdag börjar den stora matmässan Mitt Kök i Stockholm. Jag åker upp en sväng på torsdag för att se vad som kommer hända framöver i den gastronomiska världen.  Spännande, eftersom jag kommer köra igång en omvärldsbevakningssida i Allers nästa år och allt nytt som händer, jorden runt, kommer fastna i min radar och kanske på mina sidor i tidningen och på min blogg. Så hör ni nåt spännande är det bara att hojta till!

På mässan i helgen, delas priset för bästa matbloggare ut av Matbloggpriset och idag fick vi reda på vad folket, ni läsare, har lagt sin röst på.

Årets Matbloggare gick till Matplatsen och årets Bak&Dessertblogg gick till en av mina söta favoriter Söta Saker . Grattis!

Recept på   UGNSSTEKT FLÄSKKARRÉ MED ROTFRUKTER OCH PLOMMONSÅS  Dryck Domaine Santa Duc, Gigondas 2006

Årets Stora Matbloggpris  röstas fram av juryn på plats på torsdag mellan kl 12.00-13.00. ”Mästerkock i Mitt eget kök” tog inte hem något den här gången, men jag vet att ni är flera som röstat på mig. Tack till alla er! Jag ska jobba hårt för att bloggen ska växa till sig under nästa år, så det är bara att fortsätta följa mig, kommentera, risa och rosa och sprida vidare til matglada vänner och bekanta som vill inspireras av matstorys och recept.

Jag vill också passa på att tipsa er om några av de matbloggare som jag följer och tycker är inspirerande och roliga inom mat och dryckesvärlden.  Varsågoda!

Kinnas blogg – mormors mat

Pickipicki

Kaffekokarkokboken

Kryddburken

SMASKENS

Finare Vinare

och en ny som jag blivit tipsad om från London…

Eat like a girl

Så nu är det bara att jobba på så får vi se hur det går nästa år!

Hejhej
Pernilla

2 svar

    1. Så lite så:) Tycker också det var kul att ses i verkligheten:) Vi ses säkert igen i matvimlet. Mys i helgen! P

Kommentarer är stängda.