Hej alla matglada receptjägare!

 

Under fyra veckor i juli kommer jag och fotograf Peter Erlandsson att bjuda på några av mina favoriträtter under temat ”Sommarmenyer”.

Om du har Allers i din hand idag, så kan du hänga med ner till bryggan och smaka på lite smått och gott som du kan äta när du befinner dig vid vatten. Om du inte har den…så ta en titt när du får en chans.

Dagens sommarmeny tipsar om smått och gott att ta med till bryggan, till stranden, på båten eller vid sjön. Min tanke är små godbitar att packa ner i kylväskan, när du njuter av en ledig dag i solen i närheten av vattnet.  Här på bloggen kan du dessutom få lite mer av det goda till varje sommarmeny.

Till dagens reportage kan du titta in och kolla hur man snabbt och enkelt viker en wrap.  Titta här så får du veta mer. Det är i mitt tycke något av det smartaste i ”mack-väg” hittills. Mjukt, tunt bröd, fyll dem med vad som helst och ha en riktigt matig lunch som mättar hela dan. Vill du veta lite om hur det egentligen gick till bakom kulisserna under fotograferingen kan du titta in här.

Själv är jag på semester just nu och njuter av fulla muggar av vårt nya sommarställe, äter och lagar mat och gör  lite utflykter runt om i Sverige. Gärna med matanknytning. Kan ju inte låta bli att provsmaka på spännande mat som dyker upp när jag är ute och rör på mig.

Hoppas ni har det lika mysigt där ute i sommarSverige  som jag har och att ni följer med nu i Allers i juli och smakar på lite smått och gott ur mitt skafferi .

Foto Peter Erlandsson och J.A

Hejhej

Pernilla

2 svar

Kommentarer är stängda.