Hej alla glada matälskare!

Idag har jag haft ett riktigt roligt möte med redaktionschefen på Allers. Jag kommer skriva mat för dem på mitt sätt framöver och med det kommer jag nå ut till ca 500 000 läsare varje gång mina recept publiceras.Det är en hisnande summa läsare det och det är med allra största respekt jag kommer komponera maträtter på mitt sätt åt läsare från norr till söder. Ska bli så kul!

Det blir en fristående fortsättning på de fyra sommarmenyer som jag bjuder på i Allers nr 28-31.

Men innan jag sätter igång med det, så ska jag ha en lång skön sommar i vår fina stuga. Det kommer bli mycket pyssel och mycket matlagning. Jag kommer planera inför nästa års odlingar…hm…låter stort men det blir i allafall lite rotfrukter, bär och kryddor. Vi kommer fiska och hoppas på egenuppdragen gös eller abborre…vi kommer botanisera runt i markerna och se vad som växer….det är ett oändligt äventyr.

Och i morgon vankas det midsommarmat vid sjön med ett gäng hungriga tonåringar som ska vara utan internet en hel helg…! Det blir en utmaning . Men de ska tälta, bada, smyga runt i skogen….ja…och hitta på en massa saker som jag och min sambo antagligen aldrig kommer att få veta…men jag tycker det är helt underbart att mina killar ska få bli del av vårt fina lilla paradis på jorden.

Jag önskar er alla en riktigt härlig, matglad midsommar och vi hörs snart igen!

(Glöm inte att anmäla dig till min matnördspicknick om du har vägarna förbi i Malmö den 16 juli!)

Pernilla

Ett svar

Kommentarer är stängda.