Hej alla matglada vänner!

Jag älskar picknick och jag fick höra talas om att man i Stockholm dragit igång en matbloggs-picknick. Och då måste jag ju höra med er som är i närheten av Malmö, om ni är intresserade av att träffas i en park på en filt med fylld picknickkorg och äta, dricka gott, prata mat, bli inspirerade och matnörda ner er ordentligt tillsammans med mig?

Foto Peter Erlandsson

Gå in på min FB sida  Mästerkock i mitt eget kök och skriv en kommentar om ni är intresserade, eller kommentera här på min blogg, så får jag en hum om hur många som kan tänkas vilja vara med.

Ser jag att ni alla fullkomligt LÄNGTAR efter att få träffas och picknicka ihop, så skapar jag ett event, där ni får reda på mer detaljer.

Sprid också detta också till era matglada vänner och bekanta. Kanske vi får till en superpicknick!

Vi ses!

Pernilla

5 svar

  1. Det låter jättetrevligt med picknick. Jag följer gärna med.

  2. Vilken härligt sympatisk tanke! Finns bara några mil från Malmö och surdegsbröd och smarriga muffins kan jag ta med. Just nu inne i flyttartagen, men juli-augusti ska jag nog vara ”back to normal”.

    /E

    1. Kul! Jag återkommer med ett event på Facebook. Det lutar mot mitten av juli. Vi ses kanske då:) Hälsar Pernilla

Kommentarer är stängda.