Idag avslutade jag och Peter vårt reportage som går under arbetsnamnet ”Romantisk middag på balkongen”. Vi har fått vänta in solen och det kan vara ganska knepigt när du har en deadline och måste vara beroende av vädret. 

Lite utmanande att göra sommarreportage på våren, men en dag som denna är perfekt för att få det att likna sommar. Sol, blå himmel, vind…och en palm som inte riktigt trivdes utomhus. Får se om han överlever….

Idag hade vi huvudrätten kvar att fotografera. Drink, förrätt och efterrätt fotograferade vi förra veckan, men idag handlade det om att göra egna raviolis. Och eftersom det är en romantisk middag på balkongen, så har jag naturligtvis tagit inspiration från mina favoriter Lady & Lufsen och andra romantiska par i historien.

Drinken som vi gjorde förra veckan döpte jag till Romeo&Julia (vi ÄR ju på en balkong) och idag har jag gjort en annan version på Den bästa spegetti i stada.

Hemmagjorda ravioli med kalvfärsfyllning och en musig tomatsås. Receptet kommer i Allers i juli. Och som vanligt kommer Peters proffsfoton i tidningen.

Vid fyratiden kom min Lufsen hem för att vara romantisk på balkongen och jag säger som jag sagt förrut….detta är ett fantastiskt jobb:)

Amore
Pernilla