Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Vad är likheten mellan Sveriges Mästerkock och Blair Witch project? | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Vad är likheten mellan Sveriges Mästerkock och Blair Witch project?

Print Friendly, PDF & Email

I kväll sänds näst sista avsnittet av Sveriges Mästerkock. Vem kommer vinna? I kväll kan ni se vilka som går vidare till finalen och vem som tyvärr får lämna tävlingen.  Men om ni är nyfikna på vad hela Mästerkocksgänget gjorde när vi inte lagade mat på tid och svettades inför juryn – då kan ni titta in här på min blogg efter programmet.

Då får ni reda på lite inside info och lite kul bildmaterial från vad Mästerkockarna gjorde på fritiden.  Vem är mästare på att sjunga kareoke till Shanai Twain? Vem myntade “KÖTTFEST”? Hur många grader var det i studion? Och varför finns det likheter mellan Mästerkocken och Blair Witchproject?

Tills dess….titta på Sveriges Mästerkock på tv 4 kl 20.00 så ses vi efter programmet.

Kram
Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

@Receptomaten
Reply

Haha, likheten med Blair Witch måste väl vara att alla är lika ovetande över kvällens öde..? :D

pernillaelmquist
Reply

Hahaha! Bästa kommentaren på bloggen hittills!

Kinna
Reply

Tråkigt att du åkte ut.

pernillaelmquist
Reply

Tack Kinna! Visst är det tråkigt, men jag tog med mig oerhört mycket kunskap …och Mannerströms tårar:) det är en vinst stor nog för mig.

@Receptomaten
Reply

Tack Pernilla :))
Men det saknas svar ännu på di andra frågorna.. ;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.