Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Mästerkockar minglar på Bonnier Faktas vårfest | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Mästerkockar minglar på Bonnier Faktas vårfest

Print Friendly, PDF & Email

I tisdags flög jag till Stockholm för att mingla runt på Bonnier Faktas vårfest. Bonnier Fakta kommer att släppa Mästerkockskokboken i anslutning till sista programet (21 april) och det ska bli riktigt kul att se den. Flera av våra recept från programmet kommer finnas med men också andra favoritrecept.

Louise Johansson och Jessica Frej hemma igen på Clarion Sign

Alla Mästerkockarna var inbjudna och vi var några stycken som slöt upp för att träffas, äta och dricka gott. Jag, Louise, Björn, Jessica och Johanna träffades på Clarion Sign, där vi bodde under hela inspelningen och vi kände alla att det var lite som att komma hem. Tänkte t o m sätta upp notan på rummet först…Louise och jag pratade om känslan att ha varit med om det här äventyret och att det är bara vi som verkligen vet hur det kändes.  Vi kan förklara för alla nära och kära, men känslan av spänningen, tävlingen, nervositeten, glädjen och sorgen, kommer nog bara vi förstå. OCH näsat Mästerkockar om det blir en fortsättning.

Fina Mästerkockarna Louise Johansson, Johanna Orring och Jessica Frej vårminglar och samlar på sig kokböcker…

På Bonnier konsthall träffade vi även Laleh och Leif Nöjd….som var mer än nöjd:)  Det var kul att ses igen och lite absurt när det kom fram folk som sa att de var lite “starstruck” när vi alla stod samlade tillsammans.

Björn Spak, Laleh Maghonaki, jag, Johanna Orring och Jessica Frej på vårparty. Vid det här laget hade Nöjd lämnat partyt.

Men så går det när man är med i tv. Nu väntar vi alla på finalen och med spänning på kokboken som kommer ut den 20 april. Vem som vinner?  Det vet jag….
Hej hej
Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

Thomas
Reply

Om du kan dela sorgen med Louise är det inte helt svårtolkat att hon inte heller vann…Synd!

pernillaelmquist
Reply

Hej, programmet är förinspelat i höstas, så vi pratade om känslorna som finns idag och mindes tillbaka….det säger ingenting om vem som vann….
Hälsar
P

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.