Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Tack till alla som hejat och varit med på min resa i Sveriges Mästerkock | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Tack till alla som hejat och varit med på min resa i Sveriges Mästerkock

Print Friendly, PDF & Email

Hej på er alla som tittat, hejat och som igå chattade med mig på TV 4as hemsida! Fantastiskt roligt att höra ifrån er. Nu är min resa i Sveriges Mästerkock över, men för mig har det bara börjat.

Tack vare programmet har mitt liv förändrats helt.  Här kan ni se hur jag spekulerade om framtiden precis efter jag hade åkt ut.

Och det slagit in! Idag hjobbar jag med min stora passion – att laga mat. jag skriver för Allers, Allt Om Mat och Hemmets veckotidning och framöver kan ni se reportage i de tidningarna.

Jag har också planer på både kokböcker och att använda mig av dagens nya medier…berättar mer om det framöver. Jag hoppas att ni vill följa mig vidare här på bloggen och på Facebook. Vill ni läsa vad som hänt under min resa i Sveriges Mästerkock så kan ni göra det här.

Och här är lite press ifrån igår. Tänk att man är med och skapar rubriker i kvällstidningarna:)

Expressen och Aftonbladet. Och här kan du läsa chatten med tv-tittarna igår. Fantastiskt kul och jag önskar jag hade haft mer tid att svara på alla frågor.

Stor kram på er och vi ses och hörs snart igen.

Kram
pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

Anneli Fransson
Reply

Tycker du varit duktig och det måste vara svårt ändå att komma på ibland vad ni skulle göra när det var hemliga lådan tex. Var får du din inspiration ifrån?
Lycka till i framtiden med matlagningen!
kram Anneli

pernillaelmquist
Reply

Hej Anneli! Jag kan inte säga var inspirationen kommer ifrån när det är tex hemliga lådan. men jag “öppnar” sinnet och låter råvarorna “tala” till mig:) Låter kanske lite flummigt, men så går det till. Jag tittar på råvarorna och efter ett tag kommer det ett recept i huvudet. Antagligen är det många års erfarenhet som gör det. Kram P

Karin
Reply

jag tyckte du var övergrym, du fick faktiskt Mannerström att börja gråta! Heja dig! :)

pernillaelmquist
Reply

Tack Karin! Jag ser det som den största vinsten av dem alla!

Johannes
Reply

Kan säga att det inte bara var Leif som bölade när du åkte ur. Har inte bölat sedan öppningsscenen på “Up” å den är inte lite sorglig måste jag säga.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.