Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Och så var vi bara sju kvar…Sveriges Mästerkock i kväll | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Och så var vi bara sju kvar…Sveriges Mästerkock i kväll

Print Friendly, PDF & Email

Nu börjar det dra ihop sig. Ikväll blir det till att gå på logik och känsla i Sveriges Mästerkock. Vi är sju kvar och framför oss har vi en Mystery Box. Under den stora trälådan, döljer sig en hel del spännande ingredienser och Mannerström, Aujalay och Morberg sätter vår kreativitet på prov.

Helt ok….men när en slemmig gös stirrar en blint i ansiktet och man aldrig fileat en sådan fisk för….då börjar nerverna spela en spratt. Hjälp!

Titta på kvällens avsnitt av Sveriges Mästerkock på TV 4 kl 20.00.

Efter programmet kan du läsa vad som verkligen hände bakom kulisserna här på min blogg!

Vi ses i kväll!

Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

Siw Bosson
Reply

Hej Pernilla! Idag har jag lagat dina kalvrukkader med savojkål. Vi var alla jättebelåtna,dock hade jag i en nypa farinsocker i såsen. Svartrötter ska jag ta fler av,de blev supergoda. Lycka till i tävlingen! Du har hela tiden varit en av mina favoriter.

pernillaelmquist
Reply

Hej Siw! Tack tack. Vad kul att det blev en lyckad middag! Jag tycker man ska utgå ifrån ett recept och sedan vara kreativ och piffa lite själv så det passar ens egna smak. Så farinsockret gjorde nog susen:).
Pernilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.