Idag visas reprisen av Sveriges Mästerkock och jag gör lumpen för första gången… som ”fältkock”. Dagens avsnitt tar oss till en militärbas i Enköping, där vi ska tävla i lag om att utfodra 50 hungriga soldater. Förutsättningarna är fantastiska. Det är minusgrader, snö, en hattig panna och vi har en timme på oss.

!Kapten Mannerström och Sergant Morberg driver på med militärisk diciplin. Hur det går? Titta på reprisen av Sveriges Mästerkock Tv 4 kl 15.25.

Här kan du läsa den sanna historien bakom dagen avsnitt och alla andra ”behind the scenes” från tidigare Mästerkocksprogram

Vill du veta mer om mig och min matresa, kan du gå in på min FB-sida ”Mästerkock”  i mitt eget kök” och gilla. Sprid gärna till nära och kära som är matlagningsfantaster! Det är jättekul om du kommenterar både på bloggen och på FB-sidan. Jag gillar att snacka mat och allt som rör sig runt i köket och svarar gärna på dina kommentarer.

Du kan också följa mig på Twitter, där jag twittrar så gott jag kan om mina matiga äventyr.

Vi ses och hörs!

Hälsar

Pernilla