Nu blir det åka av! I morgon flyger jag till Stockholm och möter pressen och de andra tretton finalisterna i Sveriges Mästerkock. Det ska bli oerhört roligt att träffa det här matglada gänget igen!

Maxililian Moëll, Jennie Benjaminsson, jag, Louise Johansson, Ingrid Persson, Adam Frimodig, Linda Tjällberg, Andreas Wennborg, Åke Lithén, Lahle Moganaki, Leif Nöjd, Jessica Frej, Johanna Orring och Björn Spak.

På onsdag börjar finalprogrammen från Stockholm att sändas i TV 4 och har ni inte gjort det förut, så är det hög tid att bänka sig framför tvn och kolla på hur vi med blod, svett, tårar och matlagning på tid, slåss om titeln Sveriges (första) Mästerkock.

Jag lovar er att det blir matlagning på både hög och låg nivå och den frukatade juryn Per Morberg, Leif Mannerström och Markus Aujalay vakar över oss med oerhört kritiska ögon. Och har jag hittills varit seriens Greta Garbo, så ska det bli ändring på det! Vi ses på onsdag kl 20.00 i TV 4.

Kramkram

Pernilla