Välkommen hem till dig!

Mat är passion för mig och den vill jag dela med mig av. Med min verksamhet – Pernilla Elmquist Catering & Event – vill jag sprida min matlagning till andra passionerade matälskare.

Min matfilosofi

Mat är kärlek. Något som är mycket viktigt för mig,  är att skräddarsy menyn så att den speglar dig. Jag vill att det ska bli ett passionerat möte  mellan människa och mat. En nyförälskelse.

Pernilla Elmquist Catering & Event

Min idé är inte den traditionella cateringfirman.  Inga stora ”italienska bufféer med kallskuret” som kommer på stora uppläggningsfat, om du förstår vad jag menar. Det finns många cateringfirmor som gör det både bättre och hellre än jag.

Jag vill erbjuda dig en mästerkock hemma i ditt kök, där jag kommer hem till dig och lagar en specialkomponerad meny efter dina önskemål.

Tillsammans hittar vi en röd tråd, ett tema, en känsla som du vill förmedla till dina gäster via min mat. Jag lyssnar och skapar utefter ditt önskemål och finns i ditt kök hela kvällen. En exklusiv upplevelse för dig och dina vänner.

Event

Vill du och dina matpassionerade vänner lära er mer, så skräddarsyr jag en rolig och kulinarisk kväll, där vi lagar mat tillsammans och där ni får er ett och annat matlagningstips.

Cook A Long – Har du ett företag som vill bygga upp lagandan inför ett projekt så lagar jag mat tillsammans med er och utmanar er i köket.

Övrigt

För andra events och uppdrag, hör av dig, så pratar vi.

Här är några av mina uppdrag.

SMÖRGÅRTÅRTA OCH EN 75-ÅRING

50-ÅRSFEST MED TRERÄTTERS

COOK A LONG OCH TEAMBUILDING MED STRATITQ

FEMTIOÅRSFEST MED FISK OCH SKALDJURSTEMA

JULFEST PÅ STRATITEQ

BRÖLLOPSPRESENT HOS NYGIFTA PARET BENTZEL

FEMTIOÅRSPRESENT HOS FAMILJEN BONDESSON

INVIGNINGSFEST MED MAFIATEMA FÖR 180 PERSONER

SOPPLUNCH MED ÄRTSOPPA OCH PANKAKA PÅ STRATITEQ

LINNEAS STUDENTSKIVA

TRERÄTTERS HOS FAMILJEN ALMGREN

Kontakta mig på

info@pernillaelmquist.se
eller  0706-202094

Ha det gott och hoppas vi ses!

Pernilla

Foto: Peter Erlandsson och P Elmquist

Lämna ett svar