Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Nordic Street Food semifinalist i Arla Guldko 2015!

Print Friendly

Hej på er!

Jag är så oerhört stolt över att mitt koncept – Nordic Street Food – har blivit nominerade till semifinalister i Årets Snabbmål 2015 av Arla Guldko! Det är matvärldens Oscar, som man brukar säga, och som firas med pompa och ståt uppe i Stockholm i vår.

Dessutom har vi också blivit nominerade till Årets Street Food 2014 av Fast Food Magasin! Allt detta efter ett och ett halvt år. Helt otroligt!

Snabbmatsbranchen är på väg att förändras och med vår street food, önskar vi att vi kan lyfta kvalitén och medvetenheten på maten ute på gatan. Street food aktörer dyker nu upp lite här och var i Sverige nu och det är en rörelse, en matrevolution, som är på gång.

Street food – riktig mat – går hem hos alla. Vi har t o m övertygat Kungen om att nordic street food är “the way to eat”, när vi serverade honom hans livs första street burger på Ring Knutstorp i våras!

Vi går i fronten med Nordic Street Food och kommer att jobba ännu hårade under 2015, att sprida vårt koncept och bevisa att vällagad mat från grunden på lokala råvaror i säsong, är framtidens snabbmat!

Stor kram på er alla!

Pernilla

Pernilla Elmquist

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.