Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Matrevolution i Malmö! Malmö Street Food!

Print Friendly

Hejsan Svejsan!

Under sommaren har jag farit runt i Skåne (och lite i Halland/Blekinge) och serverat min nordiska gatumat ur vår foodtruck och vår vagn, Nordic Street Food. Det har varit en fantastisk resa, som jag kommer berätta mer om senare.

Nu vill jag berätta att en smärre gatumatsrevolution är på väg i Malmö. MALMÖ STREET FOOD!

Den 15-24 är det premiär på Malmö Street Food på Kyrkoplan vid Caroli Kyrka i Malmö i samarbete med Kv Caroli och Smaka på Skåne. Det är under samma vecka som Malmöfestivalen, och för alla er som uppskattar vällagad mat från grunden på fina råvaror av hög kvalité och utan tillsatser. Vi kommer få sällskap av Del Alma, Korvmagasinet Express och andra aktörer som kommer dyka upp under veckan.

Jag hoppas att ni har vägarna förbi och stötta oss i vår kamp för bra mat på gatan!

 

kram kram
Pernilla

Pernilla Elmquist

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.