Hej alla glada matälskare!

Nu är det dax att nominera till Årets Matbloggpris 2013.

matbloggspriset_logo_text_004

Att vara matbloggare innebär en stor portion kärlek till matlagning, mycket tid vid grytorna, bakom kameran, i affären och en gnutta galenskap.

Granskott jag

Jag matbloggar för jag kan inte låta bli. Jag ÄLSKAR att laga mat, att inspireras av råvaror, producenter, matupplevelser, restaurangbesök, möten, andra matbloggare…ja, jag lever och andas mat.

blamusslor på grill

Jag är journalist i grunden och har alltid älskat att skriva, så matbloggandet blev en naturlig väg för mig när jag började min matresa i Sveriges Mästerkock 2011.

Grillad hel gos, betor och kantareller 2

Min nordiska matresa har precis börjat. Jag vet idag vad jag vill med min matlagning och det är att utforska det nordiska köket – traditioner och nytänk. Att pussla ihop de nordiska råvaror vi har i säsong och skapa både nytt, traditionellt och klassiskt.

Kroppkaka

Jag går igång lika mycket på mormors kroppkakor som på Nomas fermenterade ärtor och min nyfikenhet på den nordiska maten ger mig fantastiska upplevelser.

Jag vagnen och tummen

Jag har även börjat översätta min blogg till engelska, My Scandinavian food, för att nå ut till andra delar av världen med den nordiska maten, och i år startade jag även upp Nordic Street Food – gatumat lagad från grunden på lokala råvaror i säsong.

DSC_0160

Mitt Nordiska kök är där jag trivs bäst. Det är där jag känner att jag lever, utvecklas och växer som människa.

Skrei - fixad

Gillar du Mitt Nordiska Kök så gå in och rösta på Matbloggpriset 2013. Jag skulle bli varm i hjärtat av ditt stöd och det skulle ge mig möjlighet att fortsätta min resa och förhoppningsvis inspirera fler att laga och äta Nordisk mat!

Rösta på Mitt Nordiska Kök  www.pernillaelmquist.se

RÖSTA HÄR!

 

Blogg engelsk

Hejhej
Pernilla

2 svar

Kommentarer är stängda.