Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Vinterenergi med chokladbräck

Print Friendly

När det är kallt ute och snön yr, tycker jag det är extra gott med choklad. I alla dess former. Gärna en kopp varm choklad efter en vinterpromenat eller varför inte förena nytta med nöje och göra ett maffigt chokladbräck som ger dig lite extra energi?

Det är världens enklaste och bästa godis,och faktisk ganska nyttigt.Idag finns det oändligt många goda smaksatta chokladkakor, så det är bara att välja vilken grundsmak du vill ha. Jag provade apelsinsmak och min hemgjorda müssli och det blev riktigt mumisgt.

Varsågoda!

CHOKLADBRÄCK MED APELSIN OCH MÜSSLI

200 g mörk choklad med apelsinsmak (70 procent)
ca 1,5 dl hemgjord müssli (eller din köpta favoritmüssli)

GÖR SÅ HÄR

1. Smält chokladen i en tallrik över ett vattenbad.
2. Blanda chokladen och müssli i en bunke.
3. Lägg bakplåtspapper i en ugnsfast form och häll ut chokladen. Låt stelna i kylen.
4. Bryt bitar. Ät och njut!

Hej hej
Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments