Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Jag vann Skrei-tävlingen! | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Jag vann Skrei-tävlingen!

Print Friendly, PDF & Email

Idag tänkte jag ta itu med bokföringen när det plötsligt damp ner ett mail – Grattis du har vunnit Skrei-tävlingen – “Sveriges bästa Skrei-recept”! Gud så roligt! Det var för ett par veckor sedan som den här stora torsken från Norge damp ner i brevlådan och jag fick i uppdrag, tillsammans med ett gäng andra duktiga matbloggare, att skapa Sveriges bästa Skrei-recept.

Det tog ett tag, och jag visste ganska länge inte alls vad jag skulle göra, men till slut bestämde jag mig för att göra det enkelt, men från grunden! Och det gick hem:)

Juryns motivering

”Fina smakkombinationer, genomtänkt utförande och ett iögonfallande upplägg med vackra färger.
Med en rätt som verkligen är lagad från grunden, känns det här receptet utsökt utan att ens ha smakat det.”

Så fantastiskt roligt! Det känns som jag börjar hitta min matlagning nu och det här var ett stort steg på vägen för mig!

Tack Norges Sjömatråd och juryn som röstade fram min rätt.  receptet hittar du HÄR.

Jag tro jag väntar med bokföringen och firar lite istället! Vilken start på helgen!
Kram på er alla
Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

Trollmamma
Reply

Åh, grattis!
Det ser helt fantastiskt ut, så jag förstår att du vann.

Pernilla Elmquist
Reply

Tack så mycket! Blir så glad över alla fina och glada tillrop! Pernilla

Sara
Reply

Grattis!

Pernilla Elmquist
Reply

Tack tack:) Pernilla

Kryddburken
Reply

Wow!! Grattis, det ser verkligen vårlikt och fräscht ut! De gjorde du bra!! :)
Kram Linda

Pernilla Elmquist
Reply

Tack Linda! En romantisk torsk skulle man unna säga:) Pernilla

Kia
Reply

Stort grattis! Som jag sa tidigare, det ser verkligen vackert och gott ut. Måste provlagas.

Pernilla Elmquist
Reply

Tack så mycket! Ja, provlaga den om du får tag på Skrei. Torskrygg är annars ett alternativ. Pernilla

Karinn
Reply

Ett välförtjänt grattis. Jag lagade den igår. Jättegott. Det var som dillkött fast på Skrei. Och jag äskar dillkött och jag älskar Skrei så det kunde inte bli annat än underbart. Och blomkålsmoset var ju fantastiskt. Vilken bra bas för citronsyrligheten till alla möjliga grejer!

[…] i år dök det upp en norsk torsk i brevlådan…och jag skapade mitt Skrei recept som vann Sveriges Bästa Sreirecept i samarbete med Norges Sjömatråd och restaurang B.A R. Jag och Jens fick en fantastisk helg i […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.