Har du vägarna förbi Köpenhamn inom den närmaste tiden måste du besöka Copenhagen Cooking!

Mellan den 20 augusti till den 2 september öppnar ”Byen” nordeuropas största matfestival och du kan uppleva kulinariska godbitar av alla de slag.
Du kan åka på ostrontur i hamnen, äta Michelinmat till riktigt låga priser, lära dig allt om matlagning, vara med om härliga gatufester och är du tonåring kan du äta på världens bästa restaurang, Noma, för en spottstyver.

n/a

Årets tema är vad som finns i havet och det blir mycket skaldjur och fisk på menyn. Mellan den 25-26 augusti pågår Nordic taste, där du har möjlighet att provsmaka mat från olika restauranger och producenter och den 29 augusti blir det gatuservering på Jaegersborggade med gatans restauranger, som Michelin-restaurangen Relæ, Manfreds & vin, GRØD, Karamelleriet och Griseriet.
Fullt program hittar du här COPENHAGEN COOKING.
Missa inte!

Pernilla

Ett svar

Kommentarer är stängda.