I julas fick jag en julklapp av min sambo. En överraskningsresa! Jag har inte haft en aning om vart vi skulle åka förän för någon vecka sedan.  Vi ska åka till Rom!

Fantastiskt! Alla vägar bär ju till Rom, som sagt, men mina vägar har burit någon annanstans. Jag har varit i Rom i ca två timmar en gång men aldrig upplevt staden på riktigt.

Jag har alltid längtat efter att åka till Rom, äta spagetti, drick vino, åka scoter och vara på vift som Audrey hepburn i Roman Holiday, eller bada i Fontana di Trevi som Anita Ekberg…

Nåja…Nu blir det en veckas inspiration i denna magnifika stad, med helt otrolig mat och massor med gott vin. Jag kommer nog kolla in en och annan staty och ruin också….och scotern och doppet i fontänen får vi ta med en nypa salt.

När jag kommer hem, blir det en blogg eller flera om äventyret och jag kommer säkert uppdatera både FB och Twitter (Kockpernilla) när jag hittar våra pärlor, för den som vill följa med på resan.Tack mio amore för detta våräventyr!

Ciao!

Pernilla