Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Smaka Mästerkockarnas fiskgryta på Musikhjälpen 13/12 | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Smaka Mästerkockarnas fiskgryta på Musikhjälpen 13/12

Print Friendly, PDF & Email

Hej alla matglada människor!

I morgon åker jag upp till Göteborg för att  laga Mästerkockarnas fiskgryta tillsammans med vår egen Mästerkock Louise. Det är vårt bidrag till Musikhjälpen 2011 och vi kommer finnas på plats i mattältet, som drivs av Tareq Taylor runt 13-tiden i morgon. Årets Musikhjälp går till flickors utbildning runt om i världen och vill du ge ett biddrag kan du titta in på MUSIKHJÄLPEN och se hur du kan göra.

Är du i Göteborg i morgon, så hälsa på oss på Gustav Adolfs Torg i Göteborg och smaka vår “Mästerkockarnas fiskgryta”. Vi delar ut vårt recept på plats.

Vi tackar SalmaLax, City Gross och Hälsö fisk.

Ha det så bra!
Pernilla&Louise

Pernilla Elmquist

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.