Hej på dej!

Är du en flitig besökare eller är du här för första gången? Lika kul vilket som! Du har hamnat på min blogg  Mästerkock i Mitt eget kök. En blogg som jag startade upp efter min medverkan i Sveriges Mästerkock som gick i våras på TV4.

Jag var den där som fick Mannerström att fälla en tår när jag åkte ut som, nummer sex på ett indiskt bröd…Nåväl…det där är historia i dag, men något av det roligaste jag har gjort.

Sedan dess har matlagning blivit mitt yrke och idag bloggar jag, skriver mat för bla Allers…

och Allt om mat, jag gör cateringuppdrag…

och events …

och jag lagar mat till mina nära och kära, bara för att det är så kul!

Jag är en matnörd, nej…jag är en passionerad matnörd som älskar att läsa recept och bläddra i mattidningar och kokböcker. Med min blogg, vill jag utmana mig själv att bli en Mästerkock i mitt eget kök men också inspirera dig som läsare att våga laga mera mat.

Våga testa på nya utmaningar, nya råvaror, utforska den gastronomiska kartan och höja det kulinariska självförtroendet.

Min nyfikenhet tar mig ut på äventyr där jag möter spännande människor i branschen och lär mig mer om matlagning, råvaror, trender och tekniker som jag sen delar med mig till er. Lite som en kulinarisk spårhund.

Nu nomineras Sveriges matbloggar till Matbloggspriset 2011 och jag skulle bli så oerhört glad om du vill rösta på Mästerkock i ditt eget kök (www.pernilla elmquist.se). Gör du det, så växer bloggen och jag kan ge mig ut på fler kulinariska äventyr och förhoppningsvis inspirera dig också till att bli en Mästerkock i ditt eget kök!

Gå in och rösta HÄR.

Ha det gott,

Pernilla

2 svar

  1. Nu har jag nominerat dig för din inspiration du ger oss bloggläsare samt jag passade på att nominera Linda fr Mästerkockarna i dessert&bak, håller mina tummar o tår att ni får priset. Det är ni värda. Ha en fortsatt bra dag. kram på dig

Kommentarer är stängda.