Håll tummarna i kväll! Kl 20.00 sänder Tv 3 Kristallen, där man utser årets bästa TV program. Sveriges Mästerkock är nominerad till årets docusåpa och med lite flax, blir jag och mina medtävlare årets ”skådisar” om programmet tar hem priset.

Jag vill önska vår eminenta jury, Per Morberg, Markus Aujalay, Leif Mannerström, alla amatörkockarna, produktionen, Meter TV, teamet och alla som tittade för att vara del i ett av det mest fantastiska äventyr jag varit med om i mitt liv.

Och ett speciellt grattis till vår första svenska mästerkock Louise Johansson, som kammade hem hela tävlingen med sin fantastiska matlagning.  Ja menar…den torskryggen kommer ingen att glömma.

Och alla mina nya vänner som jag träffade tack vare programmet. Saknar er jättemycket!

Programmet förändrade mitt liv och idag livnär jag mig på matlagning, både som matskribent, matbloggare och kock på event och på olika cateringuppdrag. Det har blivit mitt liv och jag älskar varje minut av det. Och till er som tvekar att anmäla er till nästa omgång av programmet – TVEKA INTE! Det är oerhört roligt och utvecklande.

Vill du läsa spännande anekdoter och avslöjande reportage, se bilder du aldrig sett förut på oss kockar bakom kameran…

så kan du läsa om hela äventyret här SVERIGES MÄSTERKOCK – BAKOM KULISSERNA.

Så håll tummarna för oss alla i kväll!

TV 3 kl  20.00 KRISTALLEN

Kram på er


Pernilla