Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Jag lagar live på Malmöfestivalen | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Jag lagar live på Malmöfestivalen

Print Friendly, PDF & Email

Om du missade Sveriges Mästerkock i våras och undrar du hur det går till när man får en utmaning och laga ifrån en hemlig råvarukorg? Då kan du hälsa på i mattältet på Malmöfestivalen den 22 augusti mellan kl 18.00-19.00. Jag kommer laga mat under en timme och skapa en rätt utifrån de råvaror jag får i korgen och har ingen aning om vad det kommer bli.

Men jag gillar ju utmaningar, så varför inte!

Har du ingen möjlighet att komma dit, så kommer vi sända live här på min blogg och på Enjoy Sweden. Fungerar allt som det ska, kan du titta på, var du än befinner dig. Här kan du anmäla dig till FB-eventet, men det är fritt fram för vem som helst att titta förbi.

Vi ses!

Hejhej
Pernilla

Pernilla Elmquist

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.