Är du en passionerad matlagare? Finns det en tävlingsmänniska i dig? Gillar du utmaningar och chansen till att förändra ditt liv: SÖK TILL SVERIGES MÄSTERKOCK!

Mitt deltagande i Sveriges Mästerkock har förändrat mitt liv och idag lever jag på att laga mat, som matskribent, matbloggare och kock.  Jag svettades och lagade inför Per Morberg, Marcus Aujalay och Leif Mannerström och tack vara det har mitt självförtroende blivit mycket större i köket. Fick jag chansen, skulle jag absolut göra det igen!

Jag kom sexa och åkte ur tävlingen på ett bröd, men när självaste Mannerström fällde en tår när jag åkte ut, fick jag min seger. Det var en oförglömlig stund i mitt liv. Se klippet från TV 4 HÄR.

Om du har frågor om Sveriges Mästerkock så fråga här på bloggen så svarar jag så gott jag kan. Lite inside info är aldrig fel om du funderar på att söka.

Vill du veta vad som verkligen hände under förra säsongen, så kan du läsa min ”Bakom-kulissen-bloggar” HÄR.

Förr omgången vann fantastiskt duktiga Louise Johansson från Kungälv. Är du Sveriges näste Mästerkock? Tveka inte!  Sök till Sveriges Mästerkock HÄR och fråga mig vad du vill om tävlingen, så svarar jag så gott jag kan.

Lycka till!

Stunden om förändrade mitt liv!

Pernilla