Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Vill du “matnördspicknicka” med mig i sommar? | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Vill du “matnördspicknicka” med mig i sommar?

Print Friendly, PDF & Email

Hej alla matglada vänner!

Jag älskar picknick och jag fick höra talas om att man i Stockholm dragit igång en matbloggs-picknick. Och då måste jag ju höra med er som är i närheten av Malmö, om ni är intresserade av att träffas i en park på en filt med fylld picknickkorg och äta, dricka gott, prata mat, bli inspirerade och matnörda ner er ordentligt tillsammans med mig?

Foto Peter Erlandsson

Gå in på min FB sida  Mästerkock i mitt eget kök och skriv en kommentar om ni är intresserade, eller kommentera här på min blogg, så får jag en hum om hur många som kan tänkas vilja vara med.

Ser jag att ni alla fullkomligt LÄNGTAR efter att få träffas och picknicka ihop, så skapar jag ett event, där ni får reda på mer detaljer.

Sprid också detta också till era matglada vänner och bekanta. Kanske vi får till en superpicknick!

Vi ses!

Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

Lillema Paulson
Reply

Det låter jättetrevligt med picknick. Jag följer gärna med.

Linda - Cupcakefluffan
Reply

Synd jag inte bor i Malmö, då hade jag garanterat dykt upp, får hoppas någon drag igång en picknick i Göteborg istället

pernillaelmquist
Reply

Ja, men varför gör inte du det:) Kör på!

MonkeyFence
Reply

Vilken härligt sympatisk tanke! Finns bara några mil från Malmö och surdegsbröd och smarriga muffins kan jag ta med. Just nu inne i flyttartagen, men juli-augusti ska jag nog vara “back to normal”.

/E

pernillaelmquist
Reply

Kul! Jag återkommer med ett event på Facebook. Det lutar mot mitten av juli. Vi ses kanske då:) Hälsar Pernilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.