Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Jag bjuder på mat i Hemmets Veckotidning | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Jag bjuder på mat i Hemmets Veckotidning

Print Friendly, PDF & Email

Under åttiotalet jobbade jag som modell och hamnade i både den ena och den andra tidningen. Då var det för att visa kläder, smink eller hårprylar, men idag är det för min mat.

Idag gör jag ett gästspel i Hemmets Veckotidning, där jag berättar om hur Sveriges Mästerkock fick mig att kliva ur skafferiet. När jag fick frågan om att skriva en artikel för tidingen och bjuda på mat, tvekade jag inte en sekund. Hemmets Veckotidning var länge min mammas arbetsplats. Hon jobbade som moderedaktör där under flera år, och idag känns cirkeln sluten.

I artikeln bjuder jag på några av mina recept, bl a på min auditionrätt Biff à la Lindström och berättar lite om varför jag sökte och vad mina drömmar om framtiden är.  Titta gärna in och läs om du tycker det är kul att veta lite mer om bakgrunden till min matresa i Sveriges Mästerkock.

Hej hej från mej

Pernilla

Pernilla Elmquist

Comments

Linda - Cupcakefluffan
Reply

Skall bli kul att få läsa det reportaget, brukar få tidningen från sambons mamma

pernillaelmquist
Reply

Jag hoppas det blir kul läsning och lite matinspiration :)
pernilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.