Nu börjar det dra ihop sig. Ikväll blir det till att gå på logik och känsla i Sveriges Mästerkock. Vi är sju kvar och framför oss har vi en Mystery Box. Under den stora trälådan, döljer sig en hel del spännande ingredienser och Mannerström, Aujalay och Morberg sätter vår kreativitet på prov.

Helt ok….men när en slemmig gös stirrar en blint i ansiktet och man aldrig fileat en sådan fisk för….då börjar nerverna spela en spratt. Hjälp!

Titta på kvällens avsnitt av Sveriges Mästerkock på TV 4 kl 20.00.

Efter programmet kan du läsa vad som verkligen hände bakom kulisserna här på min blogg!

Vi ses i kväll!

Pernilla

2 svar

  1. Hej Pernilla! Idag har jag lagat dina kalvrukkader med savojkål. Vi var alla jättebelåtna,dock hade jag i en nypa farinsocker i såsen. Svartrötter ska jag ta fler av,de blev supergoda. Lycka till i tävlingen! Du har hela tiden varit en av mina favoriter.

  2. Hej Siw! Tack tack. Vad kul att det blev en lyckad middag! Jag tycker man ska utgå ifrån ett recept och sedan vara kreativ och piffa lite själv så det passar ens egna smak. Så farinsockret gjorde nog susen:).
    Pernilla

Kommentarer är stängda.