I kväll fortsätter äventyret och den spännande matresan i Sveriges Mästerkock. Jag är fortfarande kvar och kämpar på och i kväll får ni se hur vi tampas med den mystiska lådan.

Det gamla uttrycket ”Man tager vad man haver”  är kvällen huvudingrediens, skulle man kunna säga, och idag får fantasin flöda fritt. Men det blir inte lätt….att se skillnad på kött och kött bara så där…det gör man inte i en handvändning när Per Morberg, Leif Mannerström och Markus Aujalay stirrar på en.

Jag vill också tipsa er om att gå med i min Facebook Grupp ”Mästerkock i mitt eget kök”. Här får ni reda på allt mellan himmel och jord, som har med min matlagning att göra, och här kan vi också prata mat med varandra. Det är så kul att höra era kommentarer och frågor och jag svarar på allt, så gott jag kan.  Vill du följa mig på Twitter, kan du också göra det.

Gå in och ”gilla”  och tipsa era mattokiga vänner, så lovar jag att förse er med smaskiga detaljer om min matresa!

Vi ses i kväll på TV 4 kl 20.00 och som vanligt kan ni läsa om dagens avsnitt på FB-sidan.

Hejhej
Pernilla

Ett svar

Kommentarer är stängda.