Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Jag säger inte ett knyst – utom i Kvällsposten idag och på Mix Megapol i morgon

Print Friendly

I går fick jag besök av Kvällsposten som nosat reda på min medverkan i Sveriges Mästerkock. Riktigt bra grävande journalistisk skulle jag vilja säga, med tanke på att jag ännu inte sagt ett ord i programmet. Men det kommer kanske i morgondagens avsnitt. Jag har ett och annat att försvara då och har jag väl börjat snacka, går det inte att få hejd på mig.

 

Läs artikeln i Kvällsposten här. Och för den som VILL höra mig snacka och är morgonpigga, lyssna på MIX Megapol i morgon runt kvart i nio – nio. Då blir det en intervju inför morgondages slutliga uttagning av Sveriges fjorton Mästerkocksfinalister.

Om jag gick jag vidare?  Jag säger som vanligt ingenting.

Titta i morgon på TV 4 kl 20.00.

Kram

Pernilla

Pernilla Elmquist

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.