I år har ”Gott Nytt År” en helt ny betydelse för mig.

Jag har bestämt mig för att ge mig själv nya utmaningar i köket. Tack vare min äventyrslusta och mitt motto ”ingenting är omöjligt”, tog jag steget och sökte till Tv 4:as nya matprogram ”Sveriges Mästerkock” i höstas. Jag ville ge mig själv chansen att ”Kliva ur skafferiet” och ta reda på om jag hade vad som krävdes.

Den 12 januari kl 20.00 på TV 4  får ni se hur den resan gick! (och på min blogg får ni reda på vad som hände bakom kulisserna)

6 svar

  1. Å vad spännande! Jag kommer definitivt att följa dig, och heja på dig förstås. :)

    1. Hej! Ja visst är det superspännande! En helt ny resa och en mycket god sådan:) Hoppas du hittar något recept att prova på vägen. Kram P

  2. Lycka till!! Ska bli spännande att se.
    ”Kliva ur skafferiet” – den var bra :-)

    1. Hej Misan! Ja, ibland undrar man var man får sitt mod ifrån:) Men det var något av det roligaste jag har gjort. Kram

Kommentarer är stängda.