Warning: Declaration of DronePostOptions::addGroup($name, $label, $description = '', $context = 'advanced', $priority = 'default') should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2

Warning: Declaration of DroneWidgetOptions::addGroup() should be compatible with DroneOptions::addGroup($name, $label = '', $description = '') in /nfs/c06/h02/mnt/153983/domains/pernillaelmquist.com/html/wp-content/themes/website1.6/drone/droneoptions.class.php on line 2
Gott nytt år! | Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök

Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Gott nytt år!

Print Friendly, PDF & Email

I år har “Gott Nytt År” en helt ny betydelse för mig.

Jag har bestämt mig för att ge mig själv nya utmaningar i köket. Tack vare min äventyrslusta och mitt motto “ingenting är omöjligt”, tog jag steget och sökte till Tv 4:as nya matprogram “Sveriges Mästerkock” i höstas. Jag ville ge mig själv chansen att “Kliva ur skafferiet” och ta reda på om jag hade vad som krävdes.

Den 12 januari kl 20.00 på TV 4  får ni se hur den resan gick! (och på min blogg får ni reda på vad som hände bakom kulisserna)

Pernilla Elmquist

Comments

Annika
Reply

Å vad spännande! Jag kommer definitivt att följa dig, och heja på dig förstås. :)

pernillaelmquist
Reply

Hej! Ja visst är det superspännande! En helt ny resa och en mycket god sådan:) Hoppas du hittar något recept att prova på vägen. Kram P

Kajsa K
Reply

Lycka till!! Ska bli spännande att se.
“Kliva ur skafferiet” – den var bra :-)

pernillaelmquist
Reply

Tack Kajsa K! Det är bara att hänga med på resan!

misan
Reply

Modigt Pernilla, jag hejar på dig!
Kram

pernillaelmquist
Reply

Hej Misan! Ja, ibland undrar man var man får sitt mod ifrån:) Men det var något av det roligaste jag har gjort. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.